1 EUR = 4.6365 | 100 HUF = 1.504
Termékeink
Hívjon bátran
Akciók

Csomag kézbesítése

Csomag kézbesítése
Megtekintve 5336 alkalommal.

Szállítás

Internetes áruházunk Románia területén a Román Posta vagy gyorsposta segítségével juttatja el Önhöz megrendeléseit.
Megrendelését utánvétel postázzuk, ami azt jelenti, hogy amikor a csomagja megérkezik Önneki ki kell fizetnie a rendelt csomagot és a szállítási költségeket, majd átveheti a csomagot.

Lehetőséget nyújtunk pénztárca kímélőbb megoldásra a kisebb megrendelésekhez. Ajánlott levélként elküldve (maximum 2kg-ig). A postázási költséget a Román Posta díjszabása szerint számoljuk fel.
Ebben az esetben viszont kérjük a megrendelt termékek árát postaköltséggel együtt előre átutalni a bankszámlánkra (a számlaszámot vásárlás esetén levélbe juttatjuk el).
A pénz megérkezése után rögtön postázzuk az árut. Csomagolási díjat nem számítunk fel.

Szállítási idő
Ha a megrendelt termék raktáron van, rendelését 3 munkanapon belül postára adjuk, és onnantól számítva 1-3 munkanapon belül szállítják érkezik meg Önhöz a csomag.
Amennyibe nincs a termék raktáron, megrendelésre kerül, így a gyártási technológiától függően, a termék elkészítése 1-2 hét és 5-6 hónap között váltakozik.
Mivel áruházunk különösen nagy hangsúlyt fektet a termékek egyediségére, és a termékek minőségére, ezért türelmüket kérjük. Így egy minőségi termék kerülhet a vásárló tulajdonába.

Szállítási díjak
Szállítási díjaink Románia területén érvényesek és az éppen érvényben lévő futárszolgálat díjaival egyeznek meg.

Menü
Új termékeink