1 EUR = 4.6365 | 100 HUF = 1.504
Termékeink
Hívjon bátran
Akciók

Csomag kézbesítése

Csomag kézbesítése
Megtekintve 5407 alkalommal.

Szállítás

Internetes áruházunk Románia területén a Román Posta vagy gyorsposta segítségével juttatja el Önhöz megrendeléseit.
Megrendelését utánvétel postázzuk, ami azt jelenti, hogy amikor a csomagja megérkezik Önneki ki kell fizetnie a rendelt csomagot és a szállítási költségeket, majd átveheti a csomagot.

Lehetőséget nyújtunk pénztárca kímélőbb megoldásra a kisebb megrendelésekhez. Ajánlott levélként elküldve (maximum 2kg-ig). A postázási költséget a Román Posta díjszabása szerint számoljuk fel.
Ebben az esetben viszont kérjük a megrendelt termékek árát postaköltséggel együtt előre átutalni a bankszámlánkra (a számlaszámot vásárlás esetén levélbe juttatjuk el).
A pénz megérkezése után rögtön postázzuk az árut. Csomagolási díjat nem számítunk fel.

Szállítási idő
Ha a megrendelt termék raktáron van, rendelését 3 munkanapon belül postára adjuk, és onnantól számítva 1-3 munkanapon belül szállítják érkezik meg Önhöz a csomag.
Amennyibe nincs a termék raktáron, megrendelésre kerül, így a gyártási technológiától függően, a termék elkészítése 1-2 hét és 5-6 hónap között váltakozik.
Mivel áruházunk különösen nagy hangsúlyt fektet a termékek egyediségére, és a termékek minőségére, ezért türelmüket kérjük. Így egy minőségi termék kerülhet a vásárló tulajdonába.

Szállítási díjak
Szállítási díjaink Románia területén érvényesek és az éppen érvényben lévő futárszolgálat díjaival egyeznek meg.

Menü
Új termékeink

Istargami oroszlán bőr karkötő

Az oroszlán az ősidőkben először az erő, a bátorság és a férfiasság szimbóluma volt. Később az isteni eredet, az uralkodásra való rátermettség és a hatalom szimbólumává vált. Mivel a királyt (uralkodó) égi eredetűnek tartották, ezért az oroszlán, a király jelképe is isteni lénnyé, napjelképpé alakult.A sumérok idején két oroszlánt ismertek az égbolton. Az oroszlánpár a páros isteni hatalomnak a földi uralkodópárba való átlényegülését jelképezte. A mezopotámiai UR városában talált legrégibb oroszlános lelet a Kr.e.4.évezredből származik.Az esztergomi páros oroszlánok szimbóluma is a suméroktól ered. Az esztergomi szentély 14 Oroszlánja is a teokratikus hatalom jelképe. Az égi hatalmat az égi oroszlánok sugározzák a Földre, így a földi királyi pár egyenrangúvá válik az égi Isten-Párral.Az esztergomi szentély oroszlánjai az ősi pártus-hun-avar-magyar hagyomány fontos részei.(Az Árpád-házi királyok írásaiban megtalálható az "inter-leones", azaz "az oroszlánok között"kifejezés).A szentélyben a 7 pár, azaz a 14 oroszlán alatt foglalt helyet a királyi család 14 beavatottja (legbölcsebbje), élükön a Nap Fiával, a királlyal. Minden hónapban itt gyűltek össze (a néphagyomány szerint a világ közepén) a királyság égi és földi ügyeiben dönteni, ítélkezni a fényben. Mérete: 15-25cm Súlya: 18-22gr Választható fém: Ezüst, Arany Választható szín: 01. Matt fekete varrott bőr, 02. Matt sötétbarna varrott bőr, 03. Matt világosbarna varrott bőr, 04. Fényes fekete varrott bőr- világosbarna varrással
420,00 Lei